Max Factor'un 108 Parça Makyaj Seti. Bir alışveriş sitesinden aldım, ertesi gün de aynı paletten hediye geldi. Yani elimde 2 adet var. Birisini izleyicilerime hediye olarak vermek istiyorum. Paletlerin kalpli olması makyaj yapma isteğinizi arttırabiliyor, çok eğlenceli :) Özellikle farlar çok güzel kokuyorlar.
Palet içerisinde ; 81 adet göz farı, 6 allık, 2 pudra, 12 adet ruj, 1 ruj fırçası, 3 tane çift taraflı pudra, 1 allık fırçası bulunuyor.
Katılmak için yapmanız gereken tek şey; izleyici olup, yazının altına katılmak istediğinizi belirten bir yorum bırakmak. Herhangi bir yerde (blog, twitter, facebook.. vs.) duyurmak isteğinize bağlı. Katılmak için son gün ; 5 Mart.
HEDİYEYİ KAZANAN;
Öncelikle; bloglara erişim yasaklandığı için bazı alanları eksik görebilirsiniz.. Zaman zaman fotoğraflar da görünmeyebilir. :( İnşallah blog yasağı uzun sürmez.
Hediye Etkinliğine 163 kişi katılmış. Katılan herkese teşekkür ederim.
Çekiliş sonucu kazanan; (162. yorum sahibi) Sevim Uğurcan. Tebrik ederim, facebook adresinize bir mesaj attım, adres bilgilerinizi bekliyorum.
Gelecek hafta bir etkinlik daha var, kazanamayanlar üzülmesin..
yazı yoruma kapatılmıştır.